HJÄLP MIG

Nej nu får ni fan ta och hjälpa mig! Jag är alldeles tom på inspiration och glädje. Ni får härmed ett uppdrag: ge mig tips på rubriker. Eller ställ frågor! Vad som helst, lovar svara sjukt ärligt på ALLT, hur snuskigt eller personligt det än må vara. TÄNK VILKEN CHANS! Ta den.

Om ni vill kan ni också köpa ett par Jeffrey Campbells eller Dr Martens av mig.

Bonusbild: FREDAGSTOMTEN.

Photo on 03-10-14 at 11.32

13 responses

    • Yyl jag vet, dom är helt SUPERSNYGGA! Hoppas nån med små fötter vill ge dom ett hem.

    • Jag lovar undersöka detta! Tror inte heller vi ska bli heteronormativa eller normativa på annat sätt, kanske också kvinnor med katter är bättre älskare. JAG SKA TA REDA PÅ DETTA. Känner en fältundersökning ta form i mitt huvud.

  1. Hur tycker du att Finland kunde kontribuera till en fredsprocess mellan Israel och Palestina?

    • Bra fråga även denna som också ska få ett eget inlägg! Wow, ni tar det verkligen på allvar. Jag trodde att det mest skulle komma frågor som “vad läser du just nu” och “hur tycker du det är att gå i terapi”. KUL!

  2. Tar chansen och här kommer mina frågor!
    Hur blir man modig? Har du några förebilder, vem och why i så fall? Och tre bra filmtips, tack!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *