DETOX

Jag tänker på det här med att detoxa. Ska det nu vara något bra med det? Eller äta lite vettigare överlag. Jag inspireras visserligen av Biffen men är så satans lat att det är lätt omöjligt att ändra på mina matvanor. Det värsta är allt planerande, äter man inte olika saker måste man se till att ha med sig saker man kan äta. Jag menar, ifall man blir hungrig. Jag ska testa med att minska på intaget att mjölkprodukter, kanske kroppen skulle må bra av det. (Fast jag köpte just en ny ost, borde jag äta upp den först? På en gång?)

Hur äter ni för att må okej? Mycket glass och chiben? Hoppas.

4 responses

  1. Själv mår ja nog bäst om jag lämnar bort helt enkelt pasta. Svårt för det är så himla gott! Och att inte äta “tunga” varma rätter på kvällen (typ efter 18.00) :)

    • Ååå jag sku aldrig klara av att lämna bort pastan helt. Men jo, det där med tunga rätter på kvällen är säkert helt logiskt.

  2. Försöker bojkotta socker, men inte så enkelt då allt i princip innehåller det. Svårast är det att låta bli choko!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *