FJOLLOR & FLATOR

Hela eftermiddagen har jag suttit och klippt den nya podden Fjollor och flator* som ska ha tjuvpremiär nästa vecka och redan efter nÃ¥gra timmar framför datorn är jag tvungen att dyka ner i min godis-stash. Jag är inte gjord för att editera – vare sig video eller audio. Jag inser det nu.

Trots att jag är mycket pepp på den nya podden och tror att den kommer att bli en grandios succé kan jag inte låta bli att önska att jag bara fick sitta och trycka på tangenter dagarna i ända. Alltså bokstavstangenter, som bildar bokstäver. Inte tangenter som markerar in- och utpunkter.

Mera godis.

* Efter en intensiv överläggning med mig själv klockan 04:22 i natt (då får man ju de bästa idéerna, som känt) har jag valt att döpa om podden. Det betyder att jag får göra om en del av jobbet. Men jag är ganska säker på att det är värt.

One response

  1. Ja VET SÅ känslan. Om man bara kunde plugga en sladd mellan sitt huvu o datorn, o så sku Avid/Radioman bara läsa av hur man har tänkt stt det ska låta för att sedan klippa juttun automatiskt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *