VAR JOBBAR DOM

Jag tycker det är galet spännande att titta på grupper med folk som helt tydligt är på någon slags arbetsresa och fundera på vad dom kunde tänkas jobba med. Man måste se på ihopsättningen av människotyper, vad de har på sig, hur de pratar och rör sig. Detta är speciellt intressant på flygplatser och hotellfrukostar.

I morse på frukosten såg jag ett gäng med typer som gjorde mig konfys. Några stycken såg ut som duunare, några som kostymnissar, där fanns en medelålders dam med permanent och en yngre kille med Final Assault-tisha. VILKEN SKUM KOMBO, tänkte jag och försökte febrilt komma på vad det kunde vara för sorts jobb de håller på med. Efter lite tjuvlyssnande klarnade det sedan för mig.

Dom jobbar alla på Yle.

One response

  1. Alltså jag tänker alltid på exakt samma sak! Bästa sättet att fördriva tiden på. Tycker om att titta på människor på yle och fundera vad de jobbar med här.
    Lycka till idag! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *