KVÄLL

Skulle skriva ett ingående inlägg om Det Dåliga Samvetet men nu vill jag inte mera. Istället ska jag se på New Girl och somna till det.

Jag har inte läst böcker på flera veckor, ser bara på serier och Netflix tills jag somnar. Även det en orsak till dåligt samvete, men den orsaken har i alla fall en grund. Och bidrar till skrumpnad hjärna.

Hej.

Photo on 02-06-14 at 22.34

One response

  1. Huvva. Dåligt samvete är typ den jobbigaste känslan (näst efter ren, fysisk ångest i magen samt djup sorg – dom tar priset. I synnerhet i kombination). Och samtidigt helt sjukt onödig. Allt som man har dåligt samvete över ligger i det förflutna. Är det så illa att man måst be om ursäkt så gör man det, annars är det bäst att bara försöka skaka av sig känslan, konstatera att gjort är gjort och gå vidare.

    Så försöker jag nu iaf tänka. Annars skulle jag säkert ha dåligt samvete exakt hela tiden över de minsta sakerna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *