BRA

Alltså bra dag.

För det första stökade jag undan röstningen eftersom jag är i Berlin på den riktiga röstningsdagen. KOM IHÅG ATT RÖSTA, obs obs.

Sedan träffade jag min bästa Puva och hennes avkomma Vera. Båda var jättegulliga och sa superinspirerande saker. Eller nåja, det var mest Puva som stod för de uttalade inspirationsorden, Vera var mest bara inspirerande i sin habitus. INTE SÅ ATT JAG VILL BÖRJA SKAFFA BARN, men mer så där att kiva när det finns fina ungar och att man får krama dom.

Efter min inspirationseftermiddag har jag mostly been plotting evil schemes. Plus! Kommer ni ihåg den där pitchen jag framförde för några veckor sen? Den gick igenom och jag hoppas att jag får fortsätta jobba med projektet. Vet inte hur hemligt det är? Men det handlar i alla fall om människohandel och trafficking och jag ba ÄÄÄÄÄÄ det är så sjukt intressant och jag blir både upprymd och deprimerad när jag tänker på det.

Peuss.

 

20140514-174801.jpg

2 responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *