SIMMÖSSAN

Det att simstadion nu har öppnat och att jag har färgat håret lila betyder bara en sak. Jag måste köpa en simmössa.

HUR TÖNTIGT? Jag veeeet att alla ni riktiga motionärer tycker det är helt naturligt med en mössa i simhallen, men JAG som är en liten GOTH-EMO finner det synnerligen skrattretande med en dylik på mitt huvud. Det är ju ändå bara av största nödvändighet jag använder rosa sportbikini och simglasögon när jag simmar (pga har ingen annan och tänker ej punga ut med huntti för en vettig sportsimppare som är svart, och pga tappar mina kontaktlinser utan simglasögon).

Jaja vid närmare eftertanke är jag väl rätt töntig nu redan när jag simmar. Vad gör väl en simmössa då.

One response

  1. Kun näin uutisissa, että uimastadion on avattu, ajattelin heti, että Iinuska on sinne kohta menossa. Enkä erehtynytkään. Äläkä välitä uimalakkilookista, äitikin käyttä sellaista eikä välitä. Kauneus on katsojan silmissä!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *