LOTTOVINST

Aij aij, nog är det en lottovinst att vara född i ett land med kristna högtider! Tycker att jag varit ledig redan i hundra år men något jobb väntar ju inte ännu på ett tag. Såhär borde det alltid vara, lediga fredagar och måndagar.

Istället för att stilla min FOMO igår tog jag spårvagnen hem klockan midnatt (den var full av fyllon, var tvungen att skruva upp volymen i mina högtalare för att orka med resan hem) och våndades litegrann över vad jag eventuellt missar på Kaiku dit min BÄZTIZ var på väg med sin posse. MEN HÖR OCH HÄPNA, jag lever fortfarande. Så nu har jag gjort världens tråkigaste saker som städa badrum, diska, byta lakan och tvätta kläder hela förmiddagen. Snart måste jag gör något CRAZY, kanske GÅ UT I SOLEN OCH LÄSA.

Nej HOHHO så spännande liv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *