TREND

Jag läste på Kelly Osbournes instagram att vårtrenden inom smink är att inte alls måla undre fransraden.

Vem är det som bestämmer saker som denna? Är det Anna Wintour?

Trendmedveten som jag ju är måste jag testa.

20140407-091240.jpg

4 responses

  1. Herregud jag har varit trendig hela mitt liv (de 5 gånger jag sminkat mig) för jag har aldrig haft mascara på nedre ögonfransarna! Mina ögon ser ut som spindlar för jag har typ mutantögonfransar som är lika långa uppe som nere…

    • Shit! Du är så före din tid! Och vad SPÄNNANDE med mutantögonfransar! Kan man inte få se bild?

      • Måste väl knäppa en bild då jag har både övre och nedre fransarna målade ;) Lämnade dock allt smink i stan och är själv på lande fram till fredagen så ska se om jag hittar en mascara här, då kommer det en bild på min blogg och jag berättar åt dig :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *