NYÅRSLÖFTEN 2014

1. Mat
Jag får äta så mycket jag vill av saker jag tycker om. Lovar därför äta mycket salt&vinäger-chips och Ben&Jerrys browniechokladglass vaddennuheter.

2. Sömn
Ska försöka sova jättemycket hela året. Fast om jag vill får jag vara vaken på nätterna och kolla serier eller dansa, men sen måste jag sova hela nästa dag. Om jag varit vaken jättelänge före jobbet måste jag gå hem bums när jag slutar, utan att passera gymmet, och ta en tupplur.

3. Motion
Om jag tycker saker är roliga ska jag göra dem. Men om jag till exempel tycker att roller derby är skittråkigt efter nybörjarkursen får jag sluta. Jag får ej tvinga mig själv att göra saker, så länge min kropp hålls kiva.

4. Umgänge
Jag får bara umgås med bra typer. Tur att alla mina vänner är perfekta.

5. Resor
Jag måste åka till Berlin. Där måste jag ha asroligt och ta en massa tatueringar. Måste också dricka mycket club mate och gå till Club Visionär och dingla med fötterna i floden medan jag dricker öl.

6. Allmänt
Nå int vet jag, mest ha roligt och bli rik utan större ansträngning. Jag ska flegmatisera mig genom det här året.

20140106-144220.jpg

Här är min nyårslycka. Det är en sälkatt med mantel, alltså en superhjälte som är både lat, självgod och fittigt cool. Ungefär så tänker jag.

6 responses

  1. Vet inte om du såg att jag skrev på Facebook, men kollade just att det finns en massa skitbilliga flyg till Berlin åtminstone i mars/april. Hör av dig om du kommer! :)

  2. Bästa nyårslöftena jag sett hittills! Jag som körde trad. linjen och tänkte äta hälsosamt och gå till gymmet och komma ihåg att gratulera folk på deras födelsedagar. Måste fort hitta på några roligare nyårslöften typ måste åka till Grekland och äta mig fyrkantig på grekisk mat.

    • Ja, Grekland lÃ¥ter som ett bra löfte! En mÃ¥ste ju vara snäll mot sig själv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *