ROLLER DERBY

Holy crap. Jag var på en open skate ordnad av Kallio Rolling Rainbows idag. Det hela gick i princip ut på att vi, cirka 50 nybörjare, fick testa på roller derby, lära oss lite regler och träffa andra rollare. Jag har visserligen gjort det en gång tidigare, mest på skoj (den observante kommer kanske ihåg det), men nu var det allvar.

Och dudes, efter två timmar på skridskorna kände jag mig nästan säker på min sak. Ja alltså, på att skrinna rakt fram och falla. MEN FY FAN så det var roligt. Anmälde mig på studs till en nybörjarkurs som håller på tre månader, två dagar i veckan. (Varav en är lördag kl 10-14 EHEHHEHEEE. Hej alla pengar jag sparar in på tidiga fredagskvällar.)

En sak till bara. Det kan hända att någon måste komma och lyfta upp mig ur sängen med lyftkran imorgon. Tur att jag kryckor hemma sedan i somras.

Jag är den sextonde från höger på bilden. Lycka till.

Foto: Kallio Rolling Rainbow

Foto: Kallio Rolling Rainbow

2 responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *