SEMESTERN

Jag har varit så oerhört slapp efter att jag anlände till mitt Rödbergska hem på juldagen. Några gånger har jag druckit en eller två öl men nu efter nyår har jag inte gjort annat än latat. Blev hooked på serien Damages för nån kväll sedan och ser på den nätterna igenom. Sen sover jag hela dan. Idag vaknade jag till exempel kvart i två. Och det är helt okej, för jag är ledig. En får också lyssna på Kaffekvarnen på Vega när en ligger och latar sig en lördageftermiddag.

Försöker också hålla på jobbangsten som börjar smyga sig på. Det är så sjukt ovärt att angsta över att semestern snart är slut när det är två och en halv dag av total avsaknad av tidtabeller kvar!

Nu ska jag fortsätta slappa och försöka komma underfund med om jag ska äta frukost eller lunch. Eller rentav middag. Klockan är ju snart fyra ändå.

2 responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *