DAGEN

Tekniskt sett är det redan imorgon, men vi tar en titt på hur min tisdag tedde sig. (Hittade lista hos Linn)

DAGENS VILL HA
Lite mindre sjukdomssvettningar, lite mindre ont i halsen, lite mer aptit, inget ryggont och helst lite mindre ångest också.

DAGENS KLÄDSEL
Ett par sjaskiga mysbrallor och en tisha med texten PEACE, LOVE & HIP HOP. Kände mig väldigt streetsmart där jag låg under dubbeltäcket. På samma ställe ligger jag visserligen fortfarande men nu utan den fantastiska outfiten.

DAGENS HÄNDELSE
Det mest spännande var nog när jag tog mig en tur till apoteket för att hämta penicillin. Jag missade precis exakt min spårvagn eftersom min lekamen inte tillåter mig skynda så där stod jag i kylan och det var 11 minuter till nästa spårvagn. Vad göra? Jo sini, då hoppade jag (hasade mig) in i bussen till Kampen som kom precis efter. Där väntade jag på tvåan och åkte den till Järnvägsstationen. Hela denna fars gjorde att jag var framme en minut tidigare än om jag hade väntat på nästa trea i Femkanten. Men nu frös jag i alla fall inte. HA. In your face, trean.

DAGENS LÃ…T
Lordes Tennis Court har varit en fin låt idag tycker jag. Har ni lyssnat på hennes album?

DAGENS PLANER
Eh, inga? Kan man ens ha planer när man är sjukskriven? Jag låg i sängen. Såg en dokumentär. Läste en bok. Surfade på nätet. Skrev en massa blogg. Kontemplerade min framtid. Värmde soppa.

DAGENS HURRA
ATT JAG ÄR SÅ FRISK! Skoja ba. Eh, att min säng är så mjuk? Och att jag fortfarande har vessapapper att torka mina tårar med?

DAGENS SJUKA
Ja ni vet, min sjukdom. Har jag nämnt den tidigare? Jag är ju sjuk, ni vet?

DAGENS DROG
Riktiga droger. Värkmedicin och penicillin. Oookej okej, inte helt riktiga, men nästan.

DAGENS ROLIGASTE
Ingen har skickat en enda rolig bild eller länk idag. Det är som om världen glömt bort mig? HALLÅÅ JAG ÄR FORTFARANDE HÄR PÅ SÄNGBOTTNEN!

DAGENS FAVORIT
Tubbs, utan tvekan! Hon dök upp med en blomma, två bitar CHOKLADMOUSSEKAKA och två JACKY MAKUPALA. Fatta. Där en som vet vad en patient behöver.

DAGENS KÖP
Penicillin på apoteket. Eller ja, tekniskt sett köpte jag ju inte det eftersom medicin ingår i vår hälsovård på Yle. SE DÄR en arbetsgivare som vet hur hälsovården ska skötas.

DAGENS GODIS
Nå den där chokladmoussekakan. Makupala blir frukost.

DAGENS HUMÖR
Ganska arg, mostly. På kroppen och på världen. Lite gråtmild också pga kroppen.

DAGENS ORD
Jag har nÃ¥gra stycken: “BRÖÖÖÖÖÖÖL”, “AJ” och “GNYYYYYL” till exempel.

20131211-004343.jpg

20131211-004355.jpg

7 responses

  1. Oooh! Jag blir så glad varje gång den där muppeten syns där på kakan, den ler riktigt liksom att god dag nu bara på dig du din sjuknos!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *