SEX Ã…R

Insåg precis att det här är dagen när jag borde blicka tillbaka, skrika hurra och gutår och guida er igenom året som gått. The ideal catariina fyller sex år idag. Eftersom jag varken har lust eller ork med att gå igenom året får ni istället en måndagslista jag delvis snodde av Linn.

I dag hände detta: 
Jobbade. Funderade på paralleller mellan min egen ungdom och Bobos liv i Vi är bäst. Lyssnade på KSMB för fiilis. Jumppade med Daniel som har lovat att jag kommer att vara så trasig i kroppen imorgon att jag nog kommer att vilja lipa litegrann. Drack en öl på Base.

Min lunch smakade:
Inte ultimat. Ni vet när de gör reklam för en sås med rödbetor och cashewnötter och man ivrigt springer fram till disken bara för att inse att kocken hällt ungefär halva löklagret i såsen. De stunderna är inte värda fem öre, kan jag lova. Efterrätten var god. Den innehöll socker.

Inatt drömde jag:
Jag har drömt så mycket konstigt hela helgen att förra natten var som en varm omfamnande pläd av ingenting.

Dagens outfit består av:
Inget häpnadsväckande. Just nu ligger jag under täcket med en gammal trasa över mig. Det är det bästa jag vet.

Nä vet ni vad, inte ens den här listan blir till något. Kanske vi alla bara skulle titta på några fina giffar istället. Klicka till exempel in er på dom här.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *