SOMMARYYYYL

Peppe repostade Koffvideon från en av förra sommarens skönaste kvällar. Jag. Dör. Av. Sommarlängtan. Hur kan det vara möjligt att en efter 32 år av vinterhat fortfarande är kvar på samma plats? Snacka om det där som min mamma brukar kalla SAAMATTOMUUS som hon påstår att jag helt och fullt lider av. VA JAG NEJ HÄH HUR MENAR DU. Krr.

Läste ni om det där med interpunktion och skiljetecken? Att en nog är arg om en avslutar sina chattmeddelanden med punkt. FUNNY YOU SHOULD SAY THAT, eftersom vi just pratade (chattade) med Ida-Lina om det här igår, hur man alltid, alltid, alltid vet om nån är sur eller disträ när  man chattar. Det slår nästan aldrig fel när man senare kollar upp det. “Är du sur?” “NÄ.” Eummm jaha. Visst är du. Nå, vi pratade inte så mycket om skiljetecken, eller närmare bestämt punkter, men det faller inom samma kategori som den där känslan av att nåt är fel i hur människor chattar. Man måste helt enkelt vara så van med hur vfolk uttrycker sig i chattsituationer att man blir helt thrown off om det känns ens lite fel eller annorlunda. Typ: ÄR DET PÅ RIKTIGT DIG JAG CHATTAR MED ELLER HAR NÅN HACKAT DITT KONTO? ELLER ÄR DU BARA SUR? Kan nån forska i det här? Eller leta fram nån forskning så vi får kolla lite. På tal om punkter så använder jag nog dem i textmeddelanden men sällan om jag chattar via datorn, då använder jag inte heller stor bokstav annat än i IRONISKA SKRIK OCH UTTALANDEN!!!!11 Ni vet. Annars är caps lock det mest effektfulla känsloinstrumentet på många sätt.

Klockan är nu tio över sju och jag har varit vaken i snart två timmar. What are this? Har hunnit läsa halva internet, ha klädpanik, äta frukost och allt möjligt annat konstigt jag inte brukar ha tid med om morgnarna. Snart går jag väl en rask promenad till Böle också. NEJ.

Och ni, kom ihåg att ni nästan varje morgon, klockan kvart över nio, kan höra mina popnyheter bli dissade av Janne och Ted i Radio X3M:s Succémorgon. Lyssna, det är oftast värt det.

Hej då.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *