EN TANKE

Tänk på morotskaka. Kunde bottnen vara lika tunn som glasyren brukar vara och glasyren tjock som en mockaruta? Varför känner vi att vi måste tvinga i oss massor semigott för att komma åt det vi egentligen suktar efter: glasyren?

Hur lagar en förresten morotskakeglasyr? Känner ett sug närma sig.

Denna kakbit är på väg åt rätt håll, förresten. Men har ännu en bit att gå.

20131121-184451.jpg

7 responses

  1. Jag lagar också alltid morotskaka med fyllning och glasyr. Det är ju ändå bara glasyren man vill åt.

  2. Skulle tipsa om precis samma morotskaka som Kugge, den är vansinnesgod. Jag lägger lite extra färskost i glasyren och pressar juicen ur en apelsin i den. SÅ SJUKT GOD. Också själva kakdelen (men mest förstås glasyren).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *