VÄRLDENS SÄMSTA MAKE UP-TUTORIAL

Jag får ofta förfrågningar om hur jag egentligen går till väga när jag smetar in mina ögon i svart. (Okej, Ida har frågat en gång.) Så jag tänkte att jag kan visa er!

(Nu råkade jag ha kopplat min vimeo till facebook så mitt i allt fick jag kommentarer på en video jag trodde att ingen hade sett. Snacka om pinsamt att ladda upp världens sämsta tutorial på fb. Men sen tyckte jag det var så hilarious att den fick bli kvar.)

Du behöver:

1 st gel eyeliner från maybelline
1 st svart ögonskugga
1 st svart mascara

Förutom eyelinern är märkena inte så noga, det går med vad som helst bara det är svart. Nån hållbarare eyeliner har jag ännu inte hittat, tipsa gärna om ni vet. Den ska ej vara vattenfast, men väldigt tålig.

Världens sämsta make up-tutorial from Catariina Salo on Vimeo.

 

5 responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *