MATOMRÖSTNINGEN

Efter upprepade kommentarer, förfrågningar och samtal mitt i natten har jag nu gått med på att skriva om mina matkatastrofer. Eller alltså forma nya, egentligen. Som den gången jag lagade en lasagne som var både mjölk- och glutenfri plus vegetarisk. Det blev ju, som ni hör, en katastrof av det hela. Eller det började som en katastrof men blev till slut alldeles ätbart.

Nu får ni rösta, vad ska jag laga för spännande rätt denna vecka? Kom ihåg att jag är väldigt rastlös och dålig i köket så det ska helst vara nåt tidskrävande och riktigt, riktigt svårt.

Kanske en mjölkfri ostfondue? Nej. Så långt ska vi inte gå. Denna vecka behöver det förresten bara vara fejtvegetariskt eftersom min middagspartner (Lintsi) är utomlands. Alltså kaninföda och fisk får det vara. Hjölp.

Detta är en bild på mig och en superliten kaffekopp (OBS inte espresso utan vanligt bryggkaffe) och en superliten gräddsnäcka. Sånt på Fiskartorpet.

20131117-231933.jpg

4 responses

  1. Jag tycker att du ska laga bakad potatis. Inte för att det alls är svårt, men det tar helt sjukt länge. Och det är jobbigt. Men gott!

  2. Jag tycker du väljer valfri fransk maträtt. Och en Martha Stewart-efterrätt, till exempel en liten kaka.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *