NOLL

Ni vet när man talar om att nolla, att dra en sån fylla att det skakar i galoscherna och leva så dåligt som möjligt en kväll? Tänk på det och tänk sen helt tvärtom. Det kommer jag att syssla med under veckoslutet. Vi kan fast kalla det Tusen.

I detta nu sitter jag på ett tåg (tågbloggen!!) mot Åbo. När jag kommer fram fortsätter jag mot Runsala Spa där jag ska gå omkring i stickasockor (yllesteumpor, red.anm.) hela helgen. Fatta! Ska glida omkring i mjuka kläder, äta fyra gånger om dagen, gymma varje dag och sitta i bubbelpoolen varje kväll. Du är inte lite avis va? (Jaja OKEJ, jag ska faktiskt jobba också, men ÄNDÅ)

Som bonus: en sexig mustaschbild jag knäppte i smyg på tåget. Hur många märkte tror ni?

20131018-101015.jpg

One response

  1. Ja, jag är nog lite avis. Min helg kommer också att inehålla gym x 2 men tyvärr inget bubbelpool. Du får helt ekelt njuta för min skull också :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *