HÖSTFAN

Idag har jag bara gjort viktiga höstsaker som köpa mössa och thermoleggings.

JA ni läste rätt, THERMOLEGGINGS. Tror det kan vara vinterns nya hit. De är autistiskt mjuka på insidan och svarta som synden, förstås. Jag kommer att vara varm som en björn när jag rullar runt i snödrivorna med dem på. För jag har TILLEXEMPEL hört att det snöat i vissa delar av landet idag. Och det SKRÄMMER mig OERHÖRT.

Annat jag fick köpa åt mig själv idag var superstark C-vitamin. Linnéa tipsade förstås  om den här sorten som verkar i typ tusen timmar och jag litar ju blint på henne. Blir ej sjuk mer. Någonsin.

Som grattis på torsdagen får ni här en hissbild på mig och Veronica Maggio (!!!).

20131017-200909.jpg

One response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *