LÖRDAGSLYSSNA

Efter att i en veckas tid totalt grävt ner mig och drunknat i precis varenda en av The Nationals låtar tänkte jag att det väl för fan börjar vara dags att rycka upp sig ur fosterställningen. Skärp dig kvinna, no man, or woman, can listen to The National hur länge som helst utan att falla ner i en total sinnessjuk avgrund. OCH VILKEN TUR FÖR MIG ATT DET FINNS EN MASSA NYA SKIVOR DÄR UTE.

Dessa har jag lyssnat p̴ idag Рf̦r f̦rsta g̴ngen.

Veronica Maggio – Handen i fickan fast jag bryr mig

Inget speciellt nyskapande, det låter som Maggio. Men jag gillar henne, det är något vackert ärligt över hennes låtar. Sen har hon ju Håkki Hellström med på låten Hela huset. Är nöjd, men inte euforisk.

20131005-153225.jpg

The 1975 – The 1975

Årets kanske bästa låt måste vara Chocolate, så visst har jag haft förväntningar på den här debutplattan. Och jag gillar den! Men alltså inget blir bättre än Chocolate. Inget. Uppförljarsingeln Sex är ju bra, men INGET är bättre än Chocolate.

20131005-153240.jpg

Jenni Vartiainen – Terra

Vacker musik och banala texter. Lättlyssnad bakgrundsmusik. Plus snyggt apskivomslag gjort av Biffen.

20131005-153254.jpg

Miley Cyrus – Bangerz

Alltså lyckade låttitlar! Speciellt gillar jag #GETITRIGHT. En del låtar är bra, andra alltför enkla. Men visst åker en del in på min årslista. Här också, gälit snyggt konvolut!

20131005-153304.jpg

 

OBS! Har bara lyssnat i bakgrunden. Detta är ingen sanning i mitt liv. Om två veckor kommer jag säkert tycka att samtliga fyra album är årets bästa. Dom växer etc osv blabla.

One response

  1. CHOCOLATE ÄR BÄST! Jag gillar The City också, men Chocolate har nog en stor plats i mitt hjärta! :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *