ONSDAGSSAKER

Idag händer två viktiga saker. Egentligen tre.

1) Jag ska till ortopeden för check-up. Drömde naturligtvis om hemska knäoperationer och immobilitet i månader. Hu.

2) Jag ska träffa Tom Berninger. Det är alltså Matt Berningers bror. Matt Berninger är sångare i världens bästa band. Världens bästa band är The National. Så jag ska alltså träffa lillebrorsan till sångaren i världens bästa band. Det tycker jag att är en bedrift i sig. Lite som att träffa Madde istället för Vickan.

3) Jag har mitt sista extraknäck för en tid framöver. Tack universum för det. Är alldeles dum i huvudet av alla jobbtimmar de senaste tre veckorna. Men on the bright side, betalade igår min sista skuld till FPA. Snart är jag en rich bitch. (Haha. Nä.)

Dagens fiilisbild:

20130925-075649.jpg

4 responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *