ROLIGA BRUDAR

Peppe skrev för nån dag sen om kvinnlig och manlig humor. Ja, jag orkar inte berätta vad hon skrev, det här är internet, ni får faktiskt klicka in er själva och kolla. Men hur som helst. Kom att tänka på det nyss när jag skrattade högt åt en kommentar här på bloggen, att jag nästan uteslutande umgås med hysteriskt roliga brudar.

Kommentaren ja, älskar den. Förstås världens roligaste kvinna i pillerhatt, Karin, som skrev den, på det här inlägget. Efter att ha hävt ur sig maträtt efter maträtt, den ena nyttigare, finare och mer innovativ än den andra föreslår hon helt kallt i capslock att jag ska äta fryspizza. Blev så glad att jag nästan storknade på moroten jag satt och tuggade på.

OCH GUD SÅ JAG ÄLSKAR FRYSPIZZA.

PS: Alla borde också få ha Linnéa som kollega, eller i alla fall Facebook-vän. Mängden roliga giffar och djurbilder som dyker upp i min chat dagligen är fantastisk.

3 responses

  1. Hah. Jag blev glad av detta inlägg. Tack. Dessutom har jag på känn att du är en rätt så hysteriskt rolig typ själv.

  2. ÅH MEN ÅH, här har jag vadat i självbedrövelse (det är ett ord, hävdar jag) och inte läst din blogg på ett par dagar och sedan möts man av så fina ord och blir varm inombords! PUSS, själv är du bäst och roligast, och vi måste ses snart!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *