MÃ…NDAGSTACK

Tack för alla fantastiska måltidstips två inlägg neråt! Fatta att jag aldrig skulle ha hittat på ens hälften av de där sakerna. På onsdag tänkte jag börja med att koka något riktigt MUSTIGT och HÖSTIGT åt mina vänner och äta i skenet av STEARINLJUS under en PLÄD.

(Just nu ligger jag faktiskt under ett täcke och lyssnar på regnet som smattrar sådär lite ruskigt mot fönstren. Inga ljus har jag hunnit tända men visst fan är det här HÖSTMYS. Eller förpuppningen, som Karin pratade om häromdagen. Yyl.)

Idag har jag, förutom att ha varit den mest effektiva redaktör jag varit på fem veckor, extraknäckt hela kvällen. Så ni kan ana att förpuppningen behövs. Jag är trött ända in i själen och tänker mest på hur jag ska turbosova hela natten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *