SÖNDAGSÅNGEST

Jag kan ju inte påstå att jag blev rik på att vara loppistant idag. Men är ändå hemskt glad över att ha blivit av med en del paltor, skit samma då om det mesta gick till underpris. Det är så skönt att rensa sin garderob, en känner sig liksom klar och nykter i sin själ. Lite som att ta i bruk en ny kalender, börja om från början, rensa sin webbläsarhistorik.

Nu funderar jag vad jag ska göra av alla mina pengar. Kanske gå till den lokala Alepan och köpa vessapapper och glass. Eventuellt en pizza och lite godis. Samtidigt är det så skönt här under täcket nu, speciellt efter att ha suttit på gatan och sålt hela eftermiddagen.

Dessa beslut som måste tas, jag blir alldeles matt.

Förresten har jag lite söndagsångest, det är ett tag sen senast. Troligen handlar det mest om att jag måste stiga upp så förbannat tidigt imorgon. För i ärlighetens namn, det är galet roligt att jobba.

Photo 39

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *