UNGA.NU

Eftersom jag ska jobba igen på fredag tänkte jag att jag kanske småningom ska börja bekanta mig med vad mina kollegor gjort under de veckor jag varit borta. Eftersom jag av princip vägrat gå in på vår sajt under semestern (nu är jag ju typ bara sjukskriven så det är okej) fanns det en massa nytt där. Jag visste visserligen när Lady Gagas nya album kommer ut och att Tiger Bell kommit ut med en ny fantastisk låt, men det jag inte visste var att Yles stora höstsatsning heter Unga.nu.

Nu är jag inte helt insatt i det hela men sådär snabbt kollat verkar det vara en alldeles fantastiskt grej. Här kan man läsa mer om det och här kan man likea det på Facebook. Muchos intressantos detta. DET ÄR NÄSTAN SÅ ATT DET BLIR ROLIGT ATT BÖRJA JOBBA PÅ FREDAG.

1240602_1377051682527207_2141992641_n

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *