SOPP

Gissa vad jag gör? Arå, kokar soppa.

Förövrigt var jag ute på en promenad nyss. Kan ju snabbt konstatera att sexigheten är cirka i botten när kallsvetten sipprar fram på övreläppen och bandanan man käckt knutit runt halsen mest ser ut som … jag vill säga något Joey Tempest använt runt sina pudellockar på 80-talet men är osäker på hur mycket sanningsenlighet det finns i den referensen. Eller om det finns någon tolkningsmöjlighet överhuvudtaget. Så jag lämnar det.

Ska återgå till min soppa. Hurdan? Batat.

2 responses

  1. Batatsoppa är GOTT! Passar bra med kokosmjölk. Och jo. Kurpitsakeitto är också väldigt namminammi! KRYA PÅ DIG!

    • Det var asgott! Fast kokosmjölk tycker jag är ganska eklit så sånt skippar jag. Jag är nästan frisk! Iaf så länge jag bara ligger i sängen. Hehe. Pöss!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *