SIIVOUSPÄIVÄ

Idag är det Städdagen igen. Det betyder att jag borde sitta ute i en park och sälja mina gamla paltor. Det gör jag ju ändå inte, utan jag ligger under mitt täcke. Så här var det ju förra gången också, då hade jag brutit mitt knä dagen innan (HUR oturlig sommar? jag bara frågar). Gick igenom en del av mina kläder häromdagen och hittade en massa plagg i så bra skick att jag bra kunde sälja dem.

Så nu undrar jag, var rekommenderar ni att jag gör det? Jag ORKAR inte fota och lägga upp på på tex Syrrans garderob, för trots att det är en skitbra plattform att sälja och köpa, känner jag att det blir för hössligt att skicka/träffas/få ihop utbytandet av varor och pengar. Är det typ Hietsuns torg? Har dom loppis där mer? Åh, det är ju fan idag jag borde ha sålt. Jag blir så trött.

Och vad tycker ni, hur moraliskt är det att sälja vidare de platåskor som fick mig att bryta knät? Och borde jag i så fall ta ett grymt överpris? De är ju trots allt legendariska. Och använda endast en gång. Jag tänker minst huntti!

20130831-123349.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *