MORGONMÄNNISKOR ÄR AV ONDO

Rubriken syftar till min playlist på Spotify, den jag lyssnar på cirka varje morgon. Jag är nämligen skitsur om jag måste vakna tidigt. Fräser och svär, även om jag är ensam hemma. Då behövs lite lugnande musik. Så ja, vi kan säkert komma överens om att jag inte är särskilt mycket av en morgonmänniska. Därför är det ju FÖRBANNAT OCKSÅ att jag idag varit vaken sedan fem. PÅ  MIN SEMESTER. Är det inte nu jag ska sova till klockan ett?

Jag blir alldeles galen.

Men har redan hunnit se en film, dricka kaffe och skrubba min spis. Hatar mig själv. (Såg förresten Efter Brylluppet, har ni sett den? Var ju bra, verkligen. Man börjar ju lite fundera på sin pappa-relation, även om man kanske inte vill.)

Photo 31JO MORJENS.

2 responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *