DYGNSRYTM

Eftersom jag inte längre behöver springa hos läkaren var och varannan dag börjar jag småningom komma in i den rätta semesterrytmen. Ni vet, surfa runt planlöst och se på Netflix till klockan tre på natten och vakna lite efter lunch. Det är så här livet ska vara, tänker jag. I alla fall när man har semester. Skit nu i att planera in en massa program för hela den lediga tiden, var vaken länge och sov länge. Gör inget på dagen och gå ut på en öl på kvällen. Kom hem, se på serier till tre. Upprepa. -> perfektion.

Och på tal om serier. Vilka är det jag borde se nu? Dom måste finnas på Arenan eller Netflix. OBS. Har sett Orange is the new black (LYSANDE) och Bron (LYSANDE). OBS nr 2. Vägrar Game of thrones och diverse vampyrserier.

 

2 responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *