LIST

Som ett jäkla miffo har jag helt glömt bort Niotillfem-Sandra hela sommaren (tack Wonderland för att du påminde mig). Så nyss åt jag en mozarellapizza (har levt på dem en vecka pga orkar inte laga mat och är lycklig eftersom jag igen kan äta) och klickade igenom cirka tusen av hennes inlägg. Måste förstås sno det här, för vi har inte haft en lista på ett tag va?

vilket är ditt bästa sommarprat?
Nå. Jag har inte hört så hemskt många, måste jag erkänna. Men jag lipade som en dåre till Frida Lindholms prat hela vägen till Ruisrock. Och när jag hörde på Micaela Römans snyftade jag också, i spårvagnen.

Det här är Frida på Ruisrock i somras. Fantastisk brud, både som person och i det hon gör.

vilken är den bästa kombinationen av två saker du vet?
(För det första, jag älskar Sandra Beijers svar ATTACKHÅNGEL. Attackhångel är troligen det absolut bästa som finns, alla kategorier. Men jag måste väl komma med nåt eget.)
Jag vill egentligen säga park + öl. För det är så VANSINNIGT skönt med park. Men det kan vara park + vad som helst egentligen. Helst park + sol. Jo, jag svarar park + sol. DET BÄSTA.

Ibland lånar jag min vän Kajsas solhatt i parken.

vad gjorde du för exakt fem månader sedan?
Huh, som tur verkar det som att jag just den här dagen för fem månader sedan avbröt min bloggpaus för att skriva om föreställningen Urho jag just sett på Kiasma. Så jag kan ärligt svara att jag vet vad jag gjorde den dagen, var på Kiasma och såg Urho. Fantastisk föreställning, förresten.

när var du avundsjuk på någon senast?
Precis nyss när jag läste Sandra Beijers blogg. Jag är avis för att hon är så underbar. Plus att hon alltid har snygga skor. Jag har nog en ganska så stor crush på henne.

har du något onödigt du gör?
Onödigt och onödigt. Om man tänker att man gör onödiga saker kan man ju lika gärna sluta existera. Allt jag gör är nödvändigt av en eller annan orsak. Eller nåja, jag har en tendens att skjuta upp öppnandet av mina räkningar. Bara för att det är så tråkigt. Men sen igen, jag öppnar dem alla samtidigt och betalar bort skiten, så då behöver jag ju bara tänka på dem en gång i månaden. Liksom.

kan du visa en bild på något jättebra?
Det här efternamnet är jättebra. Finns i min vän Daniels hus.


vad är det sämsta med denna vecka?
Att jag fortfarande är lite krasslig trots att jag skulle vilja börja ha supersemester. Dåligt är också att jag tror jag startat ett inbördeskrig med någon jag tycker om.

vad ska du göra resterande dagar av denna vecka?
Imorgon ska jag flytta bort från Ida-Lina där jag bott i snart en vecka och flytta in hos Lintsi där jag ska bo resten av den här veckan. På fredag ska jag på en rolig hemmafest och på lördag förväntar jag mig någotslags spontanroligheter. Tänker det lite som en överraskning till mig själv. På söndag tänker jag inte göra ett dugg.

när hade du hjärtklappning senast?
Igårkväll när jag satt och skrev på en text. Jag blev så arg på huvudkaraktären att det slog volter i hjärtat. Sen måste jag sluta skriva och gå och lägga mig.

vad ska du göra i höst?
Jag ska fortsätta jobba i september. Det vanliga. Men sen ska jag börja dansa balett, bara mitt knä håller! Anmälde mig till en nybörjarkurs för vuxna på Arbis. Jag tror det kommer att bli alldeles sjukt roligt!

har du några planer inför slutet av sommaren?
Nu räknar jag lite som att det bara är två veckor kvar av sommaren och ni vet redan vad jag ska göra resten av den här veckan. Men nästa vecka ska jag hänga med Muffins och med My. Sista veckoslutet i augusti åker jag till Stockholm och går på Popaganda med underbara Patricia. Vi ska se The xx, SÅ SJUKT PEPP!

vad är det konstigaste du gjort för kärlekens skull?
Jag vet inte. Det känns lite tragiskt att inte ha gjort så hemskt konstiga eller galna saker för kärleks skull, för det är väl sånt man borde göra om man är riktigt, riktigt kär? Jag bodde ju i och för sig i Alberga i ett år för kärleks skull, det är väl ganska konstigt?

vad borde du göra men orkar bara inte?
Tvätta kläder och sälja min lilla stuga.

vad har du i ditt kylskåp?
Eftersom jag är hemlös har jag inget eget kylskåp just nu, men det senaste jag köpt till Ida-Linas kylskåp är 6 stycken ekologiska ägg. Ungefär det.

Dessa ägg har inget med äggen i inlägget att göra.

kan du bjuda på någon teaser inför kommande blogginlägg?
Nä jag kan inte, men jag lovar att det kommer att komma fler inlägg.

4 responses

  1. Hah, hann redan tänka: “Guud vad ambitiöst att koka, skala och lägga upp äggen vackert pÃ¥ fat för ett bloggfoto”. Nog för att man fÃ¥r om man vill! Men ambitiöst.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *