KÄLLAREN

Jag har ingen aning varför jag kände mig tvungen att ladda upp en bild från Yles källargångar i föregående inlägg. Varsågoda att fritt analysera kring det valet av bloggfotografi.

 

One response

  1. Yles källargångar är seriöst skrämmande. Har jag berättat att jag ett tag jobbade varje onsdag kväll med att peta ihop texterna till ett tv-program i en studio som ligger allra längst ner, så jag fick gå igenom alla mörka vindlande gångar för att komma till jobbet? Den studion från vilken de sänder om det blir atombombskrig?

    Jag brukade på vägen dit ner fantisera om att göra en skräckfilm om källargångarna där stackars små frilansers försvinner och ingen vet varför. Scener där skrämda sockommare desperat försöker springa undan monstret som kameran aldrig visar. Kunde vara lite Blair Witch Project över det. Hm, kan du göra filmen åt mig?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *