FREDAG I KOLLEKTIVET

Mina kämppisar grillar. Stojar och skrattar där på andra sidan fönstret. Själv sitter jag inne i vardagsrummet. På soffan med min dator i famnen. Snart ska hälften av människorna gå på Flow. Resten ska hoppa i en roddbåt och ro mot Flow för att höra lite musik på havet. Själv ska jag sitta inne och vårda min sjuka kropp. Känns väl helt okej det också va, vad är väl en bal på slottet?

På tal om kroppen. Den börjar kännas ganska okej. Om jag håller mig inne idag har jag gett mig lov att göra en snabb rolig sak utomhus imorgon. Till exempel åka in till stan. Helt snabbt. Utan att trötta ut mig eller så. För om vi säger som så här, den här sjukdomen ska det inte dras ut på det minsta. På måndag ska jag vara fullt frisk och redo att fira semester på alla tänkbara sätt.

Eftersom jag nyss sålde min Flowbiljett kommer jag tillexempel att missa dessa fantastiska brudar på söndag:

Men nåja. Orka gråta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *