NATT

Kom fram till min övernattningsplats vid halv tio (hemlös, ni vet). Är livrädd för att smitta Lintsi, förresten. Måste kanske använda kroppsmask.

Nå, följande händer.

Mellan 22 och 23 ligger jag och skakar och gråter om vartannat för det gör så ont i min stackars lekamen.

Mellan 23 och 00 får jag dödsångest och är säker på att jag har TSS. Det är LETHAL, sa Wikipedia. Mitt hjärta rusar i cirka tusen slag i sekunden, jag planerar ringa en ambulans, jag planerar min dödsruna.

Klockan 00, ganska prick, börjar jag svettas. Pulsen lugnar sig lite och jag har hett som i helvete. Vill slita av min hud. Kan dock ej pga kan inte röra mig – min kropp gör fortfarande mer ont än den värsta träningsvärk du kan tänka dig.

Klockan 01 är jag ganska lugn. Känner mig bara normalfebrig och har ont i halsen. Börjar se på Bron på Arenan. Somnar klockan 02.

Vaknar klockan 03 av det värsta halsontet du kan tänka dig. Sväljer, med mycket möda och stort besvär, en (till) burana 600.

Ligger vaken.

Orkar inte ens googla symptom.

Är igen ganska säker på att jag kommer att dö. Troligen i strupcancer.

Men för att se det fina i det hela, jag har ju iaf semester! Jag behöver inte ens ta sjukledigt.

Mvh: GodLutheran_80

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *