TREVLIG BILDSERIE


Ungefär såhär var det att besöka traumajouren vid Maria Sjukhus.


Ungefär såhär såg det ut igårkväll. Daniel, som tagit bilden, kallar verket Invalid i Solnedgång. Det cirka en halvtimme för mig att förflytta mig ett par hundra meter. Och ni kan bara ana träningsvärken som befinner sig i min övre kropp för tillfället. Och mina flator. Min hanflator gör så ont. Det betyder bara en sak, jag måste köpa snygga körhandskar (kör som i köra bil, inte sjunga sång).

Annat jag måste införskaffa: harembyxor.

4 responses

    • Tack! (försökte ringa dig förra lördagen förresten! vi ringer tydl om varann hela tiden)

  1. Detta är ett riktigt fint reportage! Och! Jumalauta så zen man blir när man inte vittu hinner någonstans snabbt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *