ZEN

Zenheten utvecklas och mognar. Jag dricker en kopp te varje kväll. Vitt te med mintsmak. Clipper. Ser snyggt ut. Och en tesked honung. Sen somnar jag till den monotona kvinnorösten i appen Simply Being. Min meditationsapp. More like somna-app. Men den fungerar, inom tio minuter flyger jag redan iväg och fattar inget. Sover som en sten till nästa morgon.

Har också utvecklat nån himla OCD om att jag måste diska varje kväll. Att datorn måste vara på bordet. Att sängen måste vara bäddad. Att golvet måste vara tomt. Kläderna vikta i sina rätta högar.

Det här är verkligen inte saker som stört mig tidigare. Med vänlig hälsning hon som kunde gå tre veckor utan att diska och levde med klädhögar större än Olympus spridda runt hemmet.

Det är ett spännande tillstånd jag befinner mig i. Verkligen. Förvånas ständigt över mig själv. Idag gick jag till exempel igenom högen där jag samlar alla viktiga och mindre viktiga papper. Hittade oöppnade lönekvitton från 2011. Nu ligger de alla snyggt buntade i en mapp i mitt skåp.

Ja herre, vad har hänt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *