POP UP FANTASTIQUE

Fick en inbjudan till fest. Va bra! tänkte jag, det här låter ju kul. Men dude, kul var bara förnamnet. Detta underbara jag fick äran att attenda var öppningen av Blaue Fraus Pop up art house.

Jag är fortfarande inte helt hundra på vad det är, men det som hände ikväll var fullkomligt magnifique. Performanser av 36 (?) kvinnor som i tre minuter gav tribute till en syster, förebild eller annan kvinna som i deras ögon förtjänar det, var kanske just vad jag behövde ikväll. Det var så oerhört upplyftande och alltigenom fint att jag nästan blir blödig. Mest älskade jag den sydafrikanska kvinnan som med sån himla inlevelse berättade om hur Oprah spelat roll i kvinnors situation i hennes hemland. Jag ba ryste och dog lite inombords.

I tre veckor kommer det hända på och kring Diana-scenen. Ni måste bara kolla in det. Träffade också en gammal bekant som jag inte sett på flera år, hennes Balkan-band kommer spela på innergården vid Diana på bl.a. Fredag, det måste alla se. Promise!


Det fanns en bodybuilder som bar på vin. Här ser ni allas vår Smilla utnyttja hans tjänster.


Peppe talade fint om Liv Strömquist.


Jag träffade ett djur.


Sen fick vi dansa.


Kommer så inte ihåg vad detta var, eller vem som tributerades men det var nätt.


Emma från LCMDF sjöng Robyn.


Sen blev den danceoke. Kanske det mest geniala nånsin: dansa som i videon. Här med Kate Bush.

Är väldigt tillfreds med kvällen. Ska somna lycklig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *