2012 vs 2013

För att få mig att sluta harassa henne med ångestmeddelanden på whatsapp skickade Linnéa en utmaning till mig. Något som hon tänker borde bli en tradition. En kort summering av förra året och några tankar om det nya.
Det var mycket svårare än jag trodde att göra listan, men det fick surely bort mina tankar från ångest en stund.
Gott nytt år!

3 bästa med 2012
1.  Vännerna, absolut. Jag klarar mig inte utan Linnéa, Ida-Lina, Muffins, Patricia, Jessica, My, Sandra, Ida, Karin och alla ni andra UNDERBARA som finns där ute. Det är inte roligt utan er. Det är inte värt nåt utan er.
2. Berlin. Spontanresan till Tyskland mitt i den regniga sommaren var värt mer än man kunde tro. Det gick alltför mycket pengar, det var svettigt hett hela tiden och ölen var stora. Alltså bara saker jag gillar.
3. Jobbet. Jag vill egentligen skriva nåt roligare, men det är nog jobbet som många gånger räddat mig under året. Att ha en fast, trygg punkt där man vet vad man ska göra och är jävla bra på det är inte alla förunnat. Det är verkligen något att skatta sig lycklig över när resten av livet balanserar på en brant. Ja plus då det självklara att jag fått fast tjänst och blivit projektledare för webben. Det är förstås saker som är bäst i år.

3 sämsta med 2012
1. Det sketna sommarvädret. Det sketna vädret under hela året. Det jävla sketna pissvädret som det här fittans landet dras med. Fy fan.
2. Den ständigt närvarande ångesten. Den om att jag inte är tillräckligt, att jag inte är mitt bästa jag, att jag har för roligt. Ångesten över pengar, över relationer, över allt, överallt.
3. Pengarna. Dom liksom bara rinner iväg och jag borde verkligen lära mig handskas med dem. Eller åtminstone flytta till ett billigare hem. Men det vill jag inte.

3 förväntningar på 2013
1. Bli mer ansvarstagande. Men utan att bli tråkig. Det måste finnas en gyllene medelväg och den kanske jag ska hitta i år. Jag kan inte gå runt och inte tänka på viktiga saker för att det är tråkigt eller jobbigt. Ta tag i saker mera, göra saker. Göra rätt.
2. Känna pur lycka minst två gånger i månaden. Det ska uppnås genom att göra saker jag tycker om och mår bra av, och jag ska inte få ha dåligt samvete över att jag gör som min mage säger åt mig. Magen måste vara huvudprioritet, den ska lyssnas på.
3. Jaja, man får vara lite klyschig också. Men jag vill faktiskt ha en bra kropp som jag är nöjd med och trivs i. Vet inte så noga hur jag ska uppnå det eftersom jag inte orkar träna och inte vill sluta äta. Vi tjiiigaaa.

 

One response

  1. Bästa med 2012:
    Allmän fiilis av bra sidor med sommarhalvåret (vara utomhus, ljus, simma, cykla), lyckade bloggserier. Kommer alltså bara på två specifika grejer. Inget höjdarår.

    Sämsta med 2012: av det jag vill lista offentligt, vädret.

    Förväntningar på 2013:
    Äta mindre socker, stavgå (jo vittu, jag vet), privat produktivitet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *