Skorasisten

Ja okej. Jag erkänner. Jag kan vara riktigt, riktigt ytlig.
Speciellt gällande killars klädsel, men framförallt när det kommer till skor.
Jag kan inte tåla fula skor, varken på tjejer eller killar. Och allt är ju hemskt subjektivt, det är vad jag tycker är fint som räknas, inget annat.
Jag skulle aldrig, aldrig kunna dejta nån med, i mitt tycke, fula skor. Helt sant. Det skulle inte gå.
En annan sak, ska jag dejta någon ska han gärna också använda mac och ha en iphone. HUR HIMLA FÅNIGT? Ack denna brist på djup i mitt liv.
If you wanna get with me wear converse och dr martens, liksom.

Är du ytlig? Säg att det finns nån annan där ute som är lika skit som jag. Eller vad skulle få dig riktigt avtänd? På vilka grunder väljer du att inte dejta någon?

30 responses

 1. hahhahhaaaa!! jag har dumpa folk för att jag råkat hitta nå fula skor i nåt skåp. converse, dr martens, adidas gazelle, clarks desert boots eller clarks chelsea boots är dom ENDA skorna en man får ha. punkt. slut.

 2. Jag var en gång på dejt – nätdejt obviously – med en man som svettades, hade jättestora fula skor och dessutom smutsig jacka. Liksom ingrodd smuts vid halshålet. Och ännu när jag sade hejdå till honom var jag helt att jåå klart jag ska träffa honom en gång till han var ju kiva. Först nästa dag var jag så där att bläääääää och sade sorry nej när han bad om en ny dejt.

  Sen ska vi inte tala om dem jag på riktigt dejtat. Inte vackert.

  Jag måste helt klart bli ytligare.

 3. Mac och iPhone – seriöst? Du är söt :)

  Jag åkte nyss bil med ett mångårigt ligg och en del av vägen var vi stuck bakom (i hans tycke) sjuuuuukt långsamma bilar, pga framför dem körde plogbilar. Han blev gnällig och arg, gjorde “heitton” mot, och körde toknära, bilarna framför. Det upplevde jag som råjsigt avtändande, ville ba skrika åt honom att sluta bete sej som en jävla SEXÅRING!

  • Haha! Nåja, int sku jag göra slut med nån med Nokia eller Samsung heller, men du vet, man känner ju en gemeeeeenskaaaap! :D

   Uh jo, det där låter jobbigt.

 4. Får man va med på ett teoretiskt plan? För jag skulle aldrig aldrig ALDRIG kunna dejta nån som klär sig i Ed Hardy-kläder. Helt seriöst så känns bara tanken på det redan motbjudande, så det måste vara riktigt överdrivet jäkla ytligt av mig, haha.

 5. Har våldsamt svårt med raggare som kör hela grejen fullt ut med lädervästar, slemmigt hår, rutiga skjortor, såna där raggarboots… No no no! SKulle aldrig dejta en sån.

  Har alltså inget emot typ rutiga skjortor i sig, men allt som kombineras så att det ens blir lite raggar-varning går bort.

 6. “…På vilka grunder väljer du att inte dejta någon?…”

  Om hon säger nej.
  Tror inte det är så bra att “våldsdejta” nån…blir liksom lite konstig stämning :P

  I klädväg- möjligen folk som använder one piece…sparkdräkter för vuxna…Brudar som BARA använder converse möjligen (skall jag dejta någon måste hon kunna ha klackar å se alldeles stunning ut vid min sida om/då jag bär smoking). Brudar med leggings, en säckskjorta, ballerina-skor och ett brett bälte upphissat precis nedanför brösten (ugliest outfit EVER)

  • Haha, okej. Lite klumpig formulering där kanske. Jag är inte så intelligent just idag, firar nämligen födelsedagsvecka för fullt.

   Fast Serpens, jag vet ju att du gillar mig trots min onepiece. *blink blink smile smile*

   Jag tycker inte heller alls om ballerinor. ALLS.

 7. Jag är ju yrkesrasist, så alla män med ointressanta yrken som de inte är engagerade i går bort. Gäller huvudsakligen ekonomer, ingenjörer och kockar, samt allt inom transport. Ifall de är oerhört engagerade och kan prata om det på ett passionerat sätt funkar ändå i princip alla yrken. Naturligtvis funkar inget (i mitt tycke) omoraliskt, som till exempel indrivare, präst, slaktare eller kärnkraftverksarbetare. Men det här gäller alltså förhållanden som ska leda nånstans. Pratar vi bara om att ligga räcker det med att det är såna jag inte mår dåligt av att vakna med nästa dag. Fula skor är okej.

  • Haha, älskar att indrivare går bort. Iofs är det ju nog helt naturligt med tanke på våra ekonomiska situationer.

   • Vad, ingenjörer tråkiga? De gör ju superspännande saker som att forska i rymdväder och utveckla nya maskiner för industrin. Ingenjörerna i min närhet gör sånt i alla fall.

 8. Jag var ute med en kille som basically tyckte att om man blir mobbad är det ens eget fel för något måste man ju ha gjort för att förtjäna det. Ja ba, hejdå. Det är ju inte alls ytligt egentligen men det var en HUGE turnoff.

  Annars kan jag inte med killar som inte har rediga händer. Hade en gång en crush på en kille men sen såg jag hans smala, bleka händer och ganska långa naglar och nej. Det gick inte. Spetsiga skor går inte heller, och inte lippisar, kortärmade kragskjortor eller för korta byxor. BLAND ANNAT nu har jag lite dåligt samvete över hur ytlig jag är… OH WELL :D

  • Äh man får vara lite ytlig. Kortärmade kragskjortor är nog äckliga, du har helt rätt. Truckerkepsar gillar jag inte heller.

 9. Jag var en gång ihop med en kille som var väldigt troende. Det är helt sjukt men det var lite…avtändande? Annars var han jättegullig och cool (gick i nian och hade moppe du vet) Skjut mig.

 10. Jag tackade nej till dejt nr 2 efter att killen på dejt nr 1 hade vita jeans på sig. Förlåt…

 11. Hahah alltså Ida-Lina tog orden ur mitt kommentarsfält (virtuellt uttryck av ”tog orden ur min mun”). Jag är också lite yrkesrasist, kan inte tåla slackers dessutom! Och blir sjukt tänd när någon är super ambitiös! Förstår vad du menar med fula skor, jag kan ha samma fiilis ibland, helt sjukt! Man tittar ner på en mans fötter och där är ett par gubbiga ecco-skor och man ba :((((((((( Fast en gång gick jag hem med en kille som hade en ful skjorta på sig, men väl hemma han hade han massvis med fina skjortor! Så det var liksom värt det, att se förbi den där enda fula skjortan. Haha, vet inte om det här alls låter vettigt. Och vad som fanns under skjortan.. OH MY massor med tatueringar :)))))))))))

 12. Skor är viktigt! Fula skor på en kvinna eller man funkar inte! usch usch usch

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *