Värme

Det här med apokalyptisk mordorkyla passar ju inte alla. Allra minst mig. Långkalsonger är ju bra, men jag insåg att de i kombination med stuprörsjeans är det mest obekväma nån hittat på. Och risken att jag klär mig i just stuprör är överhängande.
Därför kära vänner, därför har de långa benvärmarna blivit min bästa vän.
Snyggt, nja. Varmt, ja. Går att snabbt dra av på jobbet, oh ja.

2 responses

  1. Har lite samma problem, men använder också kombinationen kjol/klänning + långa benvärmare. Om benvärmarna går upp under kjolen ser de ut som extra tjocka strumpbyxor. Under dem har man sedan också strumpbyxor. Använder också armvärmare. Brukade dessutom t.ex. förvara två tjocka ylletröjor på ex-jobbet där det alltid verkade vara svinkallt inomhus.
    Hälsn. konstant frusen oktober-april

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *