Cancern

Förrestern kan jag glatt meddela er att jag ej lider av bakom-ögonen-cancer.

Efter att ha haft ont i ögonen och huvudet i två veckors tid rusade jag idag in till Yles dejourernade sjuksköterska och bönade henne att LOVA mig att jag inte har ögoncancer. Hon lovade genast, du har inte ögoncancer, sa hon.
Känns så himla skönt det där, när ett proffs lovar att jag inte har kräfta.

H: hypokondriker_80

4 responses

  1. Huh!

    Min ytterst oproffessionella och insiktslösa analys är att du behöver starkare glasögon, eller minimera din datortid. Eller en kalja med mej. Puss!

    • Du har så rätt min sköna. Mår genast bättre när har fått dricka öl med dig.

    • Typ stress. Eller det diagnostiserade jag mig själv med idag när jag var till läkaren. Men sen tog hon nå tester och blabla. Men jag tror ärligt det bara är stress. Snart är bloggalan över och vi ska se om inte hedaren försvinner då också!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *