Den ekonomiska krisen

Jag befinner mig för tillfället i ett slags Grekland. Jag har inte riktigt råd med något och så. Det brinner lite knutarna, ni vet hur det kan vara ibland.
Ibland har man mer pengar och ibland mindre.
Nyligen gick det så långt att jag köpte ägg från frigående höns i butiken. Det var droppen. Jag tar stor pride i att alltid, ALLTID köpa ekologiska ägg (äggen är liksom mitt bidrag till världsalltet, på andra matplan är jag nämligen inte så omtänksam). Men när pengabristen tvingade mig att välja det billigare paketet, då visste jag att det var dags att ta fram excel och göra en kalkyl.
Jag är världssämst på siffror (det vet ni ju) men jag bet ihop och räknade och funderade.
Och vet ni! Nu är jag alldeles säker på att jag kommer att vara rik inom ett halvår.
Det var här ni hörde det först.

Om någon behöver hjälp med sin budget står jag gärna till tjänst. Är bra.
Och på tisdag ska jag köpa helt helvetes mycket ekologiska ägg för att väga upp mina synder.

 

2 responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *