Rekommendationsleken

Peppe lekte nyligen rekommendationsleken och jag tycker vi ska fortsätta med den. Men med tema!
Som känt älskar jag mixtapes och playlists. Nu vill jag att alla rekommenderar sina bästa låtlistor! ALLA MÅSTE VARA MED.

Jag börjar.

Sandra Beijer har flera bra listor i spotify, imorse lyssnade jag på den här:

 

Den här hittade jag för någon dag sen, mycket trevlig lista med GRLPWR.

 

Här samlar jag själv låtar jag tycker om.

 

Linnéa har också en väldigt bra lista med nya låtar, den ska alla prenumerera på.


Sen vill jag rekommendera två album som jag lyssnat på nonstop de senaste dagarna (ja, jag överdriver, men har lyssnat mycket på dem).

DIN TUR!

5 responses

  1. Nå, nu ska du få tips. Jag har själv två ganska bra listor. Eller jag tycker förstås de är jättebra. Den ena heter Fint. Den andra är lite äldre och heter Happy. Jag heter Ida-Lina Nyholm. Har ingen aning hur man länkar till spotify-listor. Sen tycker jag att Kobracai har jätteroliga listor. Det är han som skriver den här bloggen: http://varldensbastamusik.wordpress.com/ , som är min favorit. Tips om sjukt bra musik nästan varje dag. På Spotify har Kobracai en massa roliga listor på olika teman, men intressantast tycker jag hans top 20-listor från 2007 och framåt är. De består av de 20 bästa låtarna för varje år enligt han och hans kompis som varje år har en helkvällsseans där de spelar alla tänkbara låtar att platsa på listan och sen ger poäng. Att såna tips hade jag!

    • Ida-Lina, du är en klippa. Ska genast lyssna pÃ¥ allt du rekommenderar. Tack!

  2. Här hemma går stereon alltid varm, så det är kul med lite musiktips. Lyssnar på det mesta men jag tänkte rekommendera en lista jag har med klassiker inom soul & jazz.
    spotify:user:tess_2034:playlist:1K8SM14OtlmRDFYqpre4Hm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *