Jag tänker, alltså är jag sjuk

Tredje dagen jag ligger hemma i min säng och är sjuk. Igår gjorde jag visserligen ett tappert försök att gå till jobbet men det resulterade i en plasklandning och efter tre timmar lade jag snällt svansen mellan benen och lunkade hem. Himla pinsamt det där va.
Nu tänker jag inte göra om samma misstag så jag ligger här ännu idag.
Och är Så Fruktansvärt Uttråkad.

Men som Linnéa sa igår (ja, vi hörs VARJE dag), det är nyttigt att vara uttråkad ibland. Det är ju det här med prestationsfrustrationen. Vi ska göra, fixa och trixa och HERREGUD vi HIIIIINNER inte AAAALLLS vara uttråkade för vi har så mycket att GÖÖÖÖÖRA hela tiden. Så är det ju. Och det är ju ganska tragiskt att den enda gången vi hinner vara uttråkade är när vi är sjuka.

Saker jag gjort under dessa tre dagar som jag vanligtvis prioriterar bort:
* klickat upp länkar till artiklar på twitter och läst flera av dem
* uppdaterat mig på texterna på Thought Catalog, tex den här roliga
* bloggat
* skrivit
* tittat på The Big Bang Theory (verkar som att alla sett den, jag har aldrig)
* funderat
* läst

Ja, det är tråkigt att sitta hemma och vara sjuk och uttråkad men jag tror samtidigt det är helt okej för psyket.
Nu ska jag snyta mig och sen stirra i taket en stund. Fundera över framtiden.
Hörs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *