Pepitumpepsterpepsi

Peppe,
Nu ska jag berätta en anekdot för dig.
I förra veckan när jag skyndade iväg till jobbet en förmiddag möttes jag av den mest bedårande syn. Jag såg ett gäng toddlers i småsmå reflexvästar gå två och två på andra sidan gatan. När jag kastade en mer noggrann blick mot kidzen såg jag ju att det var Vidde och hans entourage som var ute på en förmiddagspromenad. Alla höll varann snällt i händerna och det var det sötaste jag sett. Gudomligt.
(Ja alltså kidsen var ju inte ensamma, de hade typ vuxna med också. Förstås. Dagismänniskor.) 

Nu till dom där frågorna och kommetarerna som aldrig sinar.

1. Ã…kte till Stockholm med Sonja/Nerja med familjen.
Stockholm ja. Som jag sagt tidigare är jag inget stort fan av Stockholm, liksom på sättet att jag skulle vilja bo där, men visst är det en fin stad att besöka! Fick ju vara där på Popaganda för några veckor sen och i oktober ska jag dit igen på bröllop. Det bästa med att vara i Stockholm är att jag har lov att köpa en vinyl per resa dit. Bra va?

2. Norlie & KVV tröjan du hatar.
Ja! Intervjuade dem i våras i deras studio (I STOCKHOLM! Den gången köpte jag Krunis nyaste på vinyl.) och dom var sjuuuukt trevliga. Frida och jag blev alldeles kära. Synd att killarna är typ tolv.

3. Jag vill veta allt om hur roligt det är att vara singel.
Alltså det är jätteroligt. Faktiskt. Ända sedan jag flyttade till Båtsmansgatan för ganska exakt ett år sedan har mitt liv varit en fest. Ibland lite för mycket av en fest kan tyckas men det skiter jag i. Är nu inte meningen med livet att ha roligt? I alla fall om man är barnlös, har man barn är säkert just dom meningen. HUR SOM HELST.
Det är skönt att ha sitt eget hem, att bestämma själv. Att flirta vilt med allt som kommer emot (eller det vet jag egentligen inte eftersom jag verkligen inte kan flirta. på nåt konstigt vänster lyckas jag ju nog ändå scora dudes.) och ha efterfest till klockan åtta på morgonen om den andan faller på. Det bästa är ändå att ha en bästa vän att göra allt det här med, som är i samma livssituation. Ensam vore det väl inte alls lika roligt. Man ska nog vara fler om att vara singel för att man ska få ut det mesta av det.

4. När vi kommer att ses över att glas vin på Huvipursi. (och vad boken du ska skriva kommer att handla om)
Har dom vin på Huvipursi? Eller är det bara öl och jallu? Vi kan i alla fall ses över en jallu där precis när som helst. Fast imorgon.
(boken ska handla om ungdomar, sex och fest. typ.)

Här en smygbild på två heta kvinnor på fest i lördags.

One response

  1. Tack Catzo! Och det känns så tryggt att höra att hela byn håller ett öga på vår son. Här kan ingenting ont hända. I kväll ska jag på ett kalas. Men kanske jallu i morgon? Det brukar vara kö till Huvipursi, men vi kan ju också sticka in oss nån annanstans.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *