Smillur

Smilla min vän,
Jag hatar att jag jobbar i skitböle, annars skulle jag propsa på att luncha med dig minst en gång i veckan. Är så himla avis på Ida-Lina varje dag, hon ba idag har jag lunchat mes Karin, idag har jag lunchat med Peppe, idag har jag lunchat med drottingen av england. Varför får inte jag jobba i centrum och luncha med alla fina typer? Nåja. Kanske en vacker dag!
Nu ska jag svara på dina svar och frågor.

1. Berlin, baby. Alltid Berlin. Med DIG dessutom.
Alltså det var det bästa vi gjort i sommar, jag håller SÅ med! Herregud så fint det var. Club mate, svettmustascher, öl på trampbåt, plums i floden, Fitzcarraldo. Jag dör, det var alldeles för bra!

2. Kan pinande nog inte sluta sjunga Edge of Glory. Och just nu också Höstvisan. Sen gråter jag och håller mina vänners händer (de tvingas också sjunga med i mörknande augustinätter) och vi vajar lite av vemod.
Åh, höstvisan. Det börjar vara dags för den nu ja. Ska ta dig i hand nån kväll så ska vi gå genom de vackra gatorna i Eira i septemberskymning och sjunga den tillsammans.

3. Om du på riktigt egentligen är romantiskt lagd 
Njä. Eller ja. Beror lite på. Inte romantisk i den klassiska meningen att jag gillar att få/ge blommor och choklad, men jag gillar fina små gester som att en kille köpt frukost när han vet att jag kommer över, fyllemess mitt i natten, utbyte av favoritmusik och -filmer, ord. Jag gillar ord. Så på sätt och vis är jag väl romantisk.
Sen är jag en sucker för filmromantik. Gråter som ett barn till hollywoodkärlek på vita duken, jag är den regissörerna älskar.

4. När skall vi ses?
Helst redan igår. Tänk om vi skulle gå på en drink någon kväll den här veckan? Slutar 18 alla dagar, förutsatt att jag blir frisk och kan gå på jobb först.

One response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *