Idaho

Ida-Lina! Vad glad jag är att du finns i mitt liv. Nu ska jag svara på din kommentar.

1) Bästa var förstås Berlin. Allt med Berlin. Och sen den enda gången den här sommaren på Sveaborg. Det var också fint. Fint på olika sätt.
Alltså Berlin. Det var typ det enda som gjorde den här sommaren värd. Att sitta på barbryggan mitt i natten och svettas, med en clubmate-vodka i handen och fötterna i det smutsiga flodvattnet. Perfektion.

2) Alltså det är inte min favoritlåt, men enda sen i fredags har jag gått runt och nynnat på Major Lazer-låten. Tror den heter Get free. Väntar på att komma hem så jag kan lyssna om den är bra.
Den ÄR ju helt okej. Mest för att deras spelning på Popaganda var så överraskande rolig och bra. Man blir ju glad av överraskningar, liksom.

3) Vad skäms du mest över av allt dumt du gjort i ditt liv?
Jag tänker såhär: orka skämmas. Alla gör dumma saker och jag kommer troligtvis inte att sluta dumma sig även om jag skäms. Man kan skämmas lite i några dar, det kan vara helt sunt, men sen får man väl bara låta saken gå förbi. Man hinner ju inte leva om man ska tänka på allt man gjort som inte är helt kosher. Dessutom tror jag att det är bra att göra dumma saker, de resulterar oftast i de mest vivida minnen. Efter ett tag känns få saker riktigt hemska, de blir väl mest bara något lite pinsamt man nångång gjort.

4) När ska vi åka till London riktigt? Och hur ska jag ha råd?
Jag vet inte. Fattar inte hur jag ska ha råd heller. Kanske vi kan åka på en gratiskryssning till Tallinn istället. Är ju nästan som London. Annars tycker jag verkligen att vi måste göra något i december. Måste. Få. Resa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *