En av mina favorit-idor!

Ida! Jag älskar annars hennes blogg, den och Nio till fem går jag in och bläddrar i om jag har en dålig dag. Så sjukt fint att se på vackra bilder och rosa fluff.

1) Varit på Korsika med en av mina bästa vänner, på hippieläger i Pisa, träffat en kille jag tycker hemskt mycket om och druckit öl med dej förstås!
Vi har druckit alltför lite öl tillsammans tycker jag ändå, men vi har börjat lära oss. Det går bättre och bättre. Snart ska vi börja höstafterworka.
2) VCR av The Xx.
Mycket bra tips!
3) Vilken eyeliner du använder och hur du får den att inte klotta av sig på övre delen av ögonlocket, du vet. För mej blir det alltid liksom två streck mot slutet av dan.
Vet precis vad du menar och trust me, jag har testat en och annan eyeliner. Den jag använder dagligen är faktiskt Maybellines geleyeliner som man målar på med pensel. Den är den bästa jag hittat hittills. Elisabeth Arden har också en som hålls bra men den ser hemskt plastig ut på ögonlocket. Eller den kanske funkar om man målar smal linje men jag sysslar ju inte med sånt. Hehe. Min ögonidol är ju Amy Winehouse.
4) Tror du att Neil Armstrong påride var på månen?
Är inte hela rymden en konspirationsteori?

One response

  1. Ã…h vilka fina svar! Ska testa dendär Maybelline. Och JAAAA höstafterwork – eller hehe jag kan ju dricka during work ocksÃ¥. Ses vi pÃ¥ Navy Jerry’s ikväll? Pussss

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *