Mitt eh, favoritämne

Nånej. Mitt hatämne. Men ganska passligt frågade Minna om varför det tog slut mellan Anttu och mig för ett år sen. Here goes.

Vi var för goda vänner. Vi hade för lite passion. Vi hade ett jättegräl och sa väldigt elaka saker till varann. Väldigt elaka. Det förstörde bit för bit det vi hade. Han försökte rädda förhållandet. Jag tyckte det var på fel sätt. Vi levde i limbo. Jag orkade inte mer. Jag kände inget mer. För många motgångar gjorde att mina känslor planades ut. Det enda jag kände var matthet och total ignorans. Jag bröt av det.

Och vet ni, det är exakt ett år sen. Ett år sen jag sov en vecka på Muffe och Nalles soffa, ett år sen jag skrev på hyreskontrakt till min kämppä, ett år sen jag blev en lycklig singel. Eller ja, lycklig var jag väl inte då i stunden, men nu. Nu är jag det vet ni. Tur det.

4 responses

  1. Jobbigt att det lätt blir förstört av att man är för goda vänner. Precis som du skriver försvinner passionen lätt då :( Bra att du är lycklig!!! :)

  2. Hör det liksom inte till att romantiken dör ut efter senast efter ett år, sen biter man ihop och/eller dokar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *