LINDA frågar!

Hej Linda,
Här kommer dina svar.

1) spenderat en vecka på Åland, först med familjen och sen med kompisar
Oj ljuvligt! Åland är sjukt fint. Mina kollegor åkte dit för att dansa med Pandora men jag valde att se Norah Jones istället. Säkert ett bra val (eftersom vi hade SKITkul) men harmar ändå lite att jag var tvungen att välja.
2) lyssnar oförskämt lite på musik just nu, så jag kommer inte på nåt! Har helt blackout. Ska vi säga Flytta på dig, den är lite rolig.
Ja! Den är jättebra. Alinas nya låt är också kul. Har du hört den?
3) vilken artist gillar du innerst inne men skäms lite för att medge det högt?
Umm. Jag vill säga Bon Jovi, men det säger jag ju högt i tid och otid. Varje gång jag får en chans att sjunga Bed of Roses gör jag det alldeles ohämmat. Men jag gillar också Paris Hiltons Stars are blind, det är lite pinis. Och Trains Drive by. Iik.
Så ja, mer låtar än artister kanske.
4) se föregående fråga
Se föregående svar!

 

Bonusbild på mig och Skrillex. Men vem är vem?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *